INSCHRIJVING ZUIDWESTKAMPIOENSCHAPPEN 17/18 MEI 2003

 

Beste tafeltennisliefhebber,

Op zaterdag en zondag 17/18 mei 2003 vinden de tafeltenniskampioenschappen van de afdeling Zuidwest plaats in Sportcomplex de Heiberg in Veldhoven. Tafeltennis AAC/Cosmos is de organisator van dit toernooi.

Bijgaand treft u de convocatie en inschrijfformulieren dames, heren, meisjes en jongens, aan die VÓÓR 7 MAART 2003 moeten worden ingeleverd.

Hierbij aandacht voor het volgende:

Om de inschrijvingen sneller en met minder fouten te kunnen verwerken is een Excel spreadsheet ontwikkeld waarmee de inschrijvingen kunnen worden ingevoerd. De spreadsheet met inschrijvingen kan per e-mail verstuurd worden naar jschoenmakers@home.nl

WIJ VRAGEN U VRIENDELIJK DOCH DRINGEND ALLEEN VAN DEZE SPREADSHEET GEBRUIK TE MAKEN EN GEEN HANDGESCHREVEN FORMULIEREN MEER AAN TE LEVEREN.

De inschrijfformulieren die bij de convocatie worden meegestuurd kunt u ophangen in uw zaal en kunt u gebruiken bij het invoeren van de gegevens in de spreadsheet.

Door gebruik te maken van deze spreadsheet bespaart u de organisatie erg veel werk en worden fouten voorkomen.

De spreadsheet kunt u downloaden vanaf de website van de afdeling Zuidwest (http://www.nttb-zuidwest.nl) (Klik met rechter muisknop op downloaden en kies bewaar als.)

U kunt hem ook per e-mail aanvragen bij jschoenmakers@home.nl

Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking.

 

Met vriendelijke groet,

Joost Schoenmakers

Roosendaal